BMW Værksted

Hos Concept Biler kan du trygt overlade din nye, nyere eller ældre bil på vores mekaniske BMW værksted. Med mere end 28 års erfaring og årevis af løbende uddannelse kan vi klare nutidens problemer og fremtidens udfordringer. Vi udfører alle former for service/eftersyn, reparationer, fejlfinding og montering af diverse ekstraudstyr.

Vi er særligt bevidste om vores ansvar og behandler din bil, som vi behandler vores egen – med stor passion og effektivitet. Hos os er din bil med andre ord i de bedste hænder.

Af reservedele bruger vi originale eller alternative af samme kvalitet. På biler inden for fabriksgarantien bruger vi kun originale reservedele, så der ikke kan være tvivl om, at fabrikantens foreskrifter er overholdt.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 55 72 02 63 for et uforpligtende tilbud på en reparation. Vores værksted er – sammen med vores biludstilling – placeret i Næstved, men vi servicerer biler fra hele landet.

Forkæl din BMW med et service

Livet er fuld af overraskelser, servicepriser behøver ikke være en af dem. Med en engangsydelse giver BMW Serivce Inclusive dig frihed til at vælge en pakke skræddersyet til netop din BMW. Du skal bare vælge model, hvor mange år du gerne vil dækkes og så har du altid inkluderet op til 200.000 kilometer i perioden uanset kilometerstand. Gå ind på www.bmwservicepris.dk/brugtbil og find den aftale, der passer dig bedst. Hvis din BMW allerede har en BMW Service Inclusive aftale, kan du tale med din forhandler om en opgradering.

BMW Service Inclusive

Eftersyn af bilen og standardgennemgang

Service/udskiftning:
Motorolie
Luftfilter
Brændstoffilter
Mikrofilter
Tændrør
Bremsevæske
Arbejdsløn ifbm. ovenstående

BMW Service Inclusive Plus

Eftersyn af bilen og standardgennemgang

Service/udskiftning:
Motorolie

Luftfilter
Brændstoffilter
Mikrofilter
Tændrør
Bremsevæske
Arbejdsløn ifbm. ovenstående

+Udskiftning af:
Bremseklodser og bremseskiver for/bag
Kobling
Viskerblade (en gang årligt ifbm. service)
Arbejdsløn ifbm. ovenstående