Skadecenter hos Concept Biler

Vores skadecenter har veluddannede karrosseriteknikere, som løbende bliver efteruddannede.

Concept Biler har et moderne skadecenter med personale, som er uddannet til at reparere alle bilmærker. Personalet på vores autoværksted er specialuddannet i mærkerne BMW og MINI. Vi udfører alle former for skadereparationer og glasreparationer. Nedenfor kan du læse mere om de specifikke ydelser, vi tilbyder på vores autoværksted inden for disse mærker:

 • BMW
 • MINI
 • og mange andre bilmærker

Med moderne, special udviklet værktøj og værksteds udstyr tilbyder vi alle former for reparation af karrosseriskader. Dertil kommer udskiftning af autoruder og vi er fordels værksted for de fleste forsikringsselskaber.

Vores karrosseriteknikere afleverer din bil tilbage i topform

Hos os er din bil i gode hænder. Det betyder, at vores karrosseriteknikere ikke alene har den uddannelsesmæssige baggrund til at håndtere selv vanskelige skader, men at de også arbejder med stor passion – og det afspejler sig i behandlingen af din bil. Tilgangen er grundig, ansvarsbevidst og frem for alt effektiv. Med andre ord – vi er hurtige, men vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Når din bil har været forbi vores autoværksted, får du den tilbage i topform og du kan igen opnå køreglæde.

Besøg vores autoværksted og skadecenter – Vi dækker hele Sydsjælland

Ring til os i dag på 55 72 02 63. Vi hører hjemme i Næstved, men vores mekanikere servicerer hele Sydsjælland.

 • MINI

  Afhængigt af aftalens indhold kan du vælge en MINI Service Inclusive-pakke med 3 års løbetid eller op til 100.000 km (alt efter hvad du først når). MINI Repair Inclusive fås med gyldighedsperiode fra 3 til 5 år eller antal kørte km 200.000. Pakken er gældende fra bilens første indregistreringsdato og udløber, når enten tiden eller kilometerne er overskredet. Det kan til enhver tid betale sig at investere i et problemfrit bilejerskab uden den mindste bekymring. Særligt fordi pakkerne kan overføres til en ny ejer, hvilket er med til at hæve gensalgsværdien af din MINI.

 • Andre bilmærker

  Vi servicerer mange bilmærker

  Vi er et værksted med højt uddannet personale til at håndtere din bil. Vi tilbyder både mekanisk arbejde og alle former for forsikringsskader.

  Hos Concept Biler kan du trygt overlade din nye, nyere eller ældre bil på vores mekaniske værksted. Vi har mere end 30 års erfaring og løbende uddannet os, så vi kan klare fremtidens udfordringer.

  Vi udfører alle former for service/eftersyn, reparationer, fejlfinding og montering af diverse ekstraudstyr.

  Vi har branchens nyeste diagnoseudstyr/testere der dækker alle bilmærker og til Opel, Mazda, Suzuki, Volvo, Renault og Mini har vi, ligesom de autoriserede, de originale diagnoseværktøjer.

  Til Mazda biler er vi tillige opkoblet hos MAZDA MOTOR DANMARK, så ejere af Mazda biler, der er til eftersyn, får elektronisk servicebog udleveret.

  Af reservedele bruger vi originale eller alternative af samme kvalitet. På biler indenfor fabriksgarantien bruger vi kun originale reservedele, så der ikke kan være tvivl om, at fabrikantens foreskrifter er overholdt.

  Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på en reparation.

 • Karosseri

  Kvalitetsbevidst Karrosseri & Skadecenter på Sjælland

  Vi har et topproffesionelt karrosseri og Skadecenter, vi samarbejder med alle forsikringsselskaber. Dette er en garanti for, at din bil forbliver i den stand/kvalitet, den havde før skaden, og alle strenge krav omkring reparationen overholdes.

  Fordele ved at vælge vores Skadecenter:

  • Altid gratis lånebil ved forsikringsskader
  • Din bil bliver repareret efter fabrikkens strenge krav
  • Alle fabriksgarantier fortsætter efter gældende regler

  Ved alle forsikringsskader tilbyder vi et gratis sundhedstjek af bilen.

 • Dækservice

  Hos Concept Biler ApS Dækservice, tilbyder vi: 

  • Altid markedets bedste dagspris på nye sommer eller vinterdæk.
  • Hjulopbevaring inkl. omskift fra vinter til sommerhjul eller omvendt  –  pris kr. 600,- pr. halvår.
  • Lapning af dæk – pris kr. 357,50.
  • Rengøring af fælge – pris kr. 50,- pr. stk.
  • Opretning af fælge – pris fra kr. 480,- pr. stk.
  • Lakering af fælge – pris fra kr. 625 pr. stk.

  Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.