Autoriseret
BMW og MINI Service

BMW Service

Hos Concept Biler kan du trygt overlade din nye, nyere eller ældre bil på vores mekaniske BMW værksted. Vi er Autoriseret BMW Service Partner. Med mere end 30 års erfaring og årevis af løbende uddannelse kan vi klare nutidens problemer og fremtidens udfordringer. Vi udfører alle former for service/eftersyn, reparationer, fejlfinding og montering af diverse ekstraudstyr.

Vi er særligt bevidste om vores ansvar og behandler din bil, som vi behandler vores egen – med stor passion og effektivitet. Hos os er din bil med andre ord i de bedste hænder.

Af reservedele bruger vi altid originale reservedele. På biler inden for fabriksgarantien bruger vi kun originale reservedele, så der ikke kan være tvivl om, at fabrikantens forskrifter er overholdt.

MINI Service

For at bestemme det nøjagtige tidspunkt overvåger din MINI flere vigtige elementer: Sensorer kontrollerer fx bremse- klodser og skivers forfatning og holder øje med væsker som motorolie og bremsevæske. Med hjælp fra de indsamlede oplysninger udregner MINI selv, hvornår det er tid til service eller vedligeholdelse.

Du behøver ikke længere at tænke på, hvornår det er tid til næste olieskift. MINI minder dig i god tid om, hvornår du skal have de nødvendige service hos Concept Biler i Næstved. Vil du alligevel gerne selv holde øje med servicebehovet, skal du blot se Check Control-displayet i omdrejningstælleren eller navigationssystemets display.

Ring eller skriv til os

Vi er altid klar til at give dig råd og vejledning – ganske uforpligtende.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Autoriseret
BMW og MINI værksted

Concept Biler - BMW MINI Næstved - iso 14001
Concept Biler - BMW MINI Næstved - cq5dam resized img 1185 large time1455871784596

BOOK TID