Leasing og finansiering

Erhvervsleasing

Concept Biler - BMW MINI Næstved - 1920x1250 Cover CB 1

Sætter du pris på budgetsikkerhed og muligheden for at køre afsted i en helt ny bil lidt oftere?

Så er leasing helt sikkert noget for dig. Garanti og serviceeftersyn er inkluderet i leasingperioden, og du skal ikke bekymre dig om bilens restværdi. Det eneste du skal koncentrere dig om er at nyde din nye bil.

Privatleasing

Concept Biler - BMW MINI Næstved -

Betal kun afgift - når du bruger bilen.
Undgå værditab. Vi gør det nemt

Flexleasing er en fleksibel løsning, hvor der kun betales registreringsafgift i de måneder, hvor bilen kører med danske nummerplader. Den resterende tid er bilen afgiftsfri. Det er en fordelagtig løsning for dig, som kun bruger din bil med danske nummerplader i udvalgte perioder af året. Det kunne fx være, at bilen udelukkende bruges om sommeren eller om vinteren. Det kan også være, at bilen ønskes udskiftet oftere. Det er nemt og hurtigt at vælge, hvilke perioder der ønskes at køre i. Det kan være alt lige fra 1 måned til 36 måneder.

Finansiering

Concept Biler - BMW MINI Næstved - 1920x1250 Cover CB28 1

Hvorfor gå på kompromis med din finansiering når du ikke går på kompromis med din bil?

Drømmer du om at sætte dig ind i BMW du selv ejer? Så er et lån gennem BMW Financial Services den mest attraktive finansieringsform for dig. Du kan vælge løbetid fra 12 og op til 120 måneder og bestemmer selv, hvornår du vil indfri dit lån. Vi står klar med den bedste rådgivning, for at sikre os, at du får den rette løsning.

Ring eller skriv til os

Vi er altid klar til at give dig råd og vejledning – ganske uforpligtende.
Vi glæder os til at høre fra dig.

BMW FINANSIERING

BMW Financial Services får dig ud at køre. Vi er specialiserede i finansierings løsninger som passer dig, uanset om du er til den fleksible leasing eller gerne vil eje bilen ved hjælp af et lån? På verdensplan står BMW Financial Services bag mere end 5 millioner leasing- og lånekontrakter, hvilket svarer til at næsten hver anden ny solgte BMW er finansieret i samarbejde med BMW Financial Services.

Concept Biler - BMW MINI Næstved - iso 14001
Concept Biler - BMW MINI Næstved - cq5dam resized img 1185 large time1455871784596

Ring eller skriv til os

Vi er altid klar til at give dig råd og vejledning – ganske uforpligtende.
Vi glæder os til at høre fra dig.