BMW 5+ service

TIL DEM, DER ELSKER SIN BMW OG VIL BLIVE VED MED AT GØRE DET I MANGE ÅR

Attraktive servicetilbud til din BMW fra og med 5 år.

Du har tilbagelagt så mange kilometer i din BMW, og oplevet så mange eventyr, at du kender din BMW ud og ind, og derfor elsker du den. For at denne kærlighed kan vare ved længe endnu, har du brug for et BMW Serviceværksted, som kender din BMW og dine behov lige så godt. Det sørger BMW Service 5+ for: Service specielt beregnet til BMW modeller fra og med 5 år til attraktive og gennemskuelige all-inclusive-pris. Med vores hjælp, kan din BMW forblive en ægte BMW i mange år fremover. Vores mål er at give dig alt og lidt mere, og derfor er BMW Vejhjælp altid inkluderet frem til næste service, når det udføres på et autoriseret BMW Serviceværksted. Hos os får du den optimale service til din BMW, uden at tømme tegnebogen.

Service 5+ priser

Lige nu giver vi 15% rabat* på service og servicerelaterede reparationer, hvis din BMW er 5 år eller ældre.

For at din BMW forbliver en ægte BMW. Vi bruger BMW Originaldele, kombineret med attraktive priser, der er skræddersyet til din bils alder.

*Minimum 15% rabat fratrækkes din værkstedsregning

Dine Fordele

  • Attraktiv besparelse i forhold til at købe ydelserne enkeltvis til din BMW fra og med 5 år.
  • Komplet og ubekymret service, som omfatter olie, mikrofilter, bremser o.m.a. inklusive BMW Originaldele.
  • Passer til ethvert behov og enhver BMW.
  • BMW Vejhjælp er altid inkluderet, når det regulære serviceeftersyn udføres på et autoriseret BMW Serviceværksted (Gælder biler op til maksimalt 10 år).
Concept Biler - BMW MINI Næstved - MicrosoftTeams image 9

Hvorfor er det så vigtigt, at der monteres BMW Originaldele og ikke generiske dele inden for rammerne af BMW Service 5+ serviceomfanget? Der ydes en toårig garanti på BMW Originaldele og monteringen af disse dele. Kvalitetskravene og tolerancerne ved produktionen af BMW Originaldele er principielt strengere end for generiske reservedele, også selv om disse kommer fra den samme producent. Desuden er alle BMW serviceintervaller baseret på levetiden for BMW Originaldele.

Concept Biler - BMW MINI Næstved - MicrosoftTeams image 11

Eksempler:

  • Luftfiltre: Mange generiske luftfiltre har kun en levetid på et år. BMW Luftfiltre er konstrueret til to år. BMW serviceintervallerne er baseret på levetiden for Originale BMW Luftfiltre.
  • Vinduesviskere: Originale BMW Vinduesviskere er tilpasset perfekt til forrudens form på den pågældende model. Generiske vinduesviskere passer ofte ikke så godt, fordi de er produceret på en sådan måde, at de kan anvendes til flest mulige bilmodeller. (Antallet af kompatible modeller er angivet på emballagen til de generiske vinduesviskere).
  • Bremser: De Originale BMW bremsebelægninger af høj kvalitet er perfekt afstemt i forhold til din BMW på grund af deres særlige bremsebelægningsblanding. Dette garanterer en fremragende bremsekraft og maksimal sikkerhed.

Ring eller skriv til os

Vi er altid klar til at give dig råd og vejledning – ganske uforpligtende.
Vi glæder os til at høre fra dig.

BOOK TID