Job og karriere – Concept Biler – BMW/MINI i Næstved

Salgskonsulent til vores bilhus i Næstved

Del dette jobopslag med dit netværk:

Facebook
LinkedIn
Email

Vi har fart på hos Concept Biler og søger en rutineret salgskonsulent til at hjælpe med at tage godt imod vores mange kunder. Du bliver en del af et bilhus, der ikke bare sælger biler, men køreglæde. Vores kunder skal føle sig som en del af en familie, hvor vi agerer med troværdighed, viden og respekt. 

Derfor er det vigtigt, at du er serviceminded og trives i en dynamisk hverdag, hvor forudsigelighed ikke er en del af jobbet. Vi forventer, at du har en god energi og brænder for at skabe resultater – og så er du altid klar til at træde til, når der er brug for det.

 Det forventer vi af dig:

Vi glæder os til at hilse på dig

Har du lyst til at blive en del af en spændende arbejdsplads med gode kollegaer, hvor løn og kvalifikationer følges ad? Så send os en ansøgning – gerne med referencer – inden den 18. oktober på e-mail hk@conceptbiler.dk.

Vi indkalder løbende til samtaler og behandler alle ansøgninger og henvendelser fortroligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte CEO, Henrik Johansen på tlf. 20 21 21 72.

Ikke bare et bil hus

Concept Biler blev grundlagt i 2011 som et autoriseret BMW/MINI-hus med fokus på salg af nye og brugte biler på Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland og Falster.

Vi byder velkommen i et topmoderne værksted, der overholder alle de nyeste krav fra BMW/ MINI. Vi er ISO14001-certificeret og har specialuddannede teknikere (certificeret i el- og hybridbiler).

Vores skadecenter er selvfølgelig eksperter i BMW og MINI, men vi håndterer alle bilmærker. Vi har aftaler med alle forsikringsselskaber.

Derudover råder vi over et dækhotel, en miljøvenlig og skånsom vaskehal med Svanemærkede vaskeprodukter samt en afdeling med professionel rengøring af biler.

Endelig tilbyder vi en lagerekspedition med originale BMW og MINI reservedele samt Lifestyle produkter.

Del dette jobopslag med dit netværk:

Facebook
LinkedIn
Email
Concept Biler - BMW MINI Næstved - salgskonsulent BMW Naestved ny2

BMW og MINI i Næstved

Concept Biler - BMW MINI Næstved - bmw miljoe
Concept Biler - BMW MINI Næstved - iso 14001
Concept Biler - BMW MINI Næstved - cq5dam resized img 1185 large time1455871784596